joi, 30 octombrie 2008

Dorel îşi caută perechea!

Mi-a venit o idee. Dorel ar trebui să fie un brand naţional, să îl transformăm în imaginea acestei ţări de cacao. Dar, ca să nu se plictisească, el trebuie să aibă acasă o nevastă cel puţin la fel de celebră, care să-i rupă mufa când vine matol, duhnind a rachiu de sfeclă. Aşadar, am afişat pe blog un sondaj pentru a-i găsi un nume perechii lui Dorel. Vă invit să votaţi! Premiu - o carpeta cu "Răpirea din Serai"!

6 comentarii:

mihai berariu spunea...

hahahahaha. mey, dacă întradevăr ai carpeta aia eşti mare . e un simbol naţional . păstreaz'o nu fi fraier . peste ani va valora mult . mult mai mult decât, de exemplu un poster cu dan chişu, ă'la de face duş singur. foarte tare, frate

Mircea Valean spunea...

Îți dai seama că nu o dau, e doar așa, de campanie electorală, să ademenesc lumea la vot. Dar asta ramane doar între noi, ok?
P.S. Am și carpeta aia cu păuni, numai că pentru amândouă trebuie să mă răfuiesc serios cu bunică-mea. Are cineva un pește din ăla de sticlă? Dau la schimb un dop de la o sticlă de zmeurată și o ciocolată chinezească :)

Ovidiu Eftimie spunea...

Congruela rullzzz!!!

sebastian dan spunea...

Mircea, dacă ai carpetă, musai ti-au mai rămas, pe undeva, si ceva bibelouri: alea cu pestii multicolori, din sticlă, erau o minunatie... :D

Anonim spunea...

Fain, Mircea. E clar ca ar trebui sa o cheme "Dorela" sau "Altfel". Dar zau, nu-i pacat de carpeta?!... :)

Bafta!
Flavius
on

http://flaviusobeada.wordpress.com/

Rbk spunea...

vreau acea carpeta !! URGENT !